Želimo uspostaviti komunikaciju sa svima koji su zainteresovani za problematiku kojom se bavimo. Nadamo se uspešnoj saradnji.

Vaša pitanja, predloge, ideje možete slati putem  polja za kontakt u nastavku strane, ili nam se možete obratiti na email adresi : jogicenter@gmail.com.

[contact_form]

2 thoughts on “Kontakt

  1. Postovani,imam dete sa disgrafijom,zavrsava osmi razred po redovnom programu.U skoli su upoznati sa njegovim problemom,ali su njegove ocene oduvek aritmeticka sredina,ostvari će oko 60 bodova + bodovi sa zavrsnog ispita(male mature)….za skolu koju bi on upisao potrebno je oko 90 bodova….nazalost pošto je test pismeni bojim se da nece moci da upise zeljenu skolu.Vredan je,radan i uporan.Postoji li naci da se dete upise u skolu mimo ostvarenih bodova iz skole i testa?Čula sam da se deca sa disgrafijom upisuju preko broja,ali su mi u ŠKOLSKOJ UPRAVI REKLI DA NE MOŽE…MOLIM ZA POMOČ..
    SRDAČAN POZDRAV

    1. Poštovana,
      Vaše dete bi imalo mogućnost upisa u željenu školu mimo testa samo kada bi imalo IOP. Dakle, ako je škola upoznata sa problemom i ako imate podršku, pokušajte razgovarati sa pedagogom škole i videti da li postoji mogućnost sprovođenja IOP-a. Ukoliko se u neko odeljenje srednje škole prima tridesetoro dece i zahtev podnese dete sa IOP-om, ono treba da bude 31. primljeno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.